bästa julklappen

Bästa julklappen alla kategorier var den superhemliga som Puffen talat om i en månad. Det var en egenhändigt broderad duk och hon har gjort allt själv! Hon har broderat fem sorters stygn och gjort en franskant och den levererades av tomten i ett fint paket.

Tomten var spännande tyckte speciellt de små tjejerna, Hansi flög fram för att öppna dörren men vågade inte riktigt hela vägen och Dosi stod och tryckte på säkert avstånd med en mammabuffert mellan sig och den läskiga skäggiga farbrorn. Puffen trodde inte riktigt att tomten var på riktigt, för hon såg att han hade mask för ansiktet. Jag ljög på självaste julafton och sa att det var för att han inte skulle bli igenkänd när han handlade mjölk på ICA. Hon blev inte övertygad.

Annars har julafton gått i sjukdomens tecken, alla tjejer har sovit mest hela dagen och speciellt Dosi har haft hög feber. Hansi och Puffen har inte varit febriga men trötta och hängiga. Vi har hunnit med några julspyor (tomten klarade sig) och julmaten var totalt bortkastad på ungefär hälften av familjen. Vi tröstar oss med att jullovet är långt och att vi hinner leka med alla julklappar, spela spel, titta på julklappsfilmer, läsa julklappsböcker, äta julgodis och titta på fina julduken i ungefär två veckor till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0