lullelussirussibullar

Advent kräver saffransbröd till frukost, så igår bakade vi loss, fyra barn (vi hade ett lånebarn) och en mamma. Mamman fick inte så mycket deg, utan fick mest övervaka och heja på. Puffen bakade lullebullar, Hansi lussebröd och Dosi hävdade bestämt att det hette russibullar.

När kvällen kom hade tjejerna enats om att Puffen skulle sova i Hansis och Dosis rum. Jag och Joxen tyckte det var bäst att hon sov påen madrass på golvet, Hansi och Puffen ville sova i samma säng. Detta blev otroligt spännande för Hasi som inte kunde somna. Puffen la sig sist och somnade först, Dosi slumrade in strax efter men Hansi höll ställningarna och sprang ideligen upp och satte igång deras Bamsecd.

Efter en stund vaknade Puffen och kröp ner i Hansis säng och somnade där. Hansi fortsatte att vara vaken och var omåttligt stolt att ha en storasyster i sin säng. Hon kunde helt enkelt inte sova. Om hon somnade, vem skulle då passa cd-spelaren? Dessutom ville hon läsa för den sovande Puffen. Det slutade med att Joxen fick lägga sig på madrassen avsedd för Puffen och som vanligen återfinns i vår gamla spjälsäng. När jag vaknade i morse sov Puffen på min arm, så man kan säga att experimentet inte fick det resultat vi hoppats på, dvs en barnfri säng med två vuxna människor.

Hansi tyckte att det hade varit mysigt men trångt med Puffen i sin säng, så ikväll blir det andra bullar. Russi eller Lussi eller bara Lulle? Vi får se!


Kommentarer
Postat av: elisabeth

jag älskar det här! underhållning på hög nivå! synd att det inte blev som ni tänk det.

2008-12-07 @ 19:55:57
URL: http://www.missbissiboo.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0