schlagerlaget rapporterar

Så kom då kvällen vi väntat så länge på. Schlagerlaget utökades lite, farbror Bobber anslöt sig och för att få lite mer tyngd i sina röster skapade Puffen kolumner på röstformuläret för nallen Nanne och dockan Linnéa också. De röstade för det mesta precis som Puffen och gav ett stadigt vinstläge för hennes favoriter vilket ledde till att Emilia fick tre kludder (det sämsta, det betyg Nordman skulle ha fått om han vågat vara med i år. Kludderbetyget kom till för att Nanne inte skulle ta illa upp när Puffen skrev hans namn fel och kluddrade över det.) och tre mickar (det bästa betyget). Mittennivåerna var hjärta och kryss.

Vi gav förstås världens barn lite pengar när vi ringde och pratade med Marie S. Hon var den som fick högst betyg från hela laget, från Nanne till Jox och alla vi andra däremellan.

Puffen åt ostkrokar till hon fick ont i magen och somnade tyvärr i soffan innan festivalen var slut  men hon hann lyssna igenom alla låtar och se fem finalister och verkade ganska nöjd. Nanne och Linnéa partar vidare. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0