höga poäng

Vi har börjat med en ny vana i familjen. Vi kan inte låta tjejerna ha sina veckomöten ensamma längre. På söndagar ska vi planera den kommande veckan och utvärdera den som varit. Vi har köpt en fin bok (med samtliga Disneyprinsessor på omslaget) och ska turas om att vara ordförande och sekreterare. Alla ska säga veckans bästa och sämsta och sedan ska vi planera hämtningar och lämningar, när det är jourer och möten osv. Nu är det hundra procent koll som gäller, även om veckans planering raskt havererade när Joxen fick ta alla hämtningar och lämningar. Men tanken är god. Veckomeny gör vi också.
Nackdelen med upplägget är väl att det känns aningen präktigt. Vi är snubblande nära matchande cykelhjälmar och pannlampor för söndagarnas orienteringspass för familjen. Men har man redan alla vuxenpoäng man kan få (och dessutom tycker att det är löjligt med vuxenpoäng för nog är man vuxen så det räcker ändå, inga problem med det här inte) så är det präktighetspoängen man får fiska efter. Kanske är det så att vi har levlat som föräldrar igen?
Så, vad har vi för präktighetspoäng? Vad kan vi göra för att öka poängen?
Klassmamma 50 p
Veckoplanering 200 p
Veckohandla 30 p
Vi måste ju sikta på 1000 poäng.

Kommentarer
Postat av: sargit

Hejs svejs.

Ville bara säga att jag gillar ditt sätt att skriva i bloggen. Smilbanden har åkt upp flera gånger redan :-)

angående vuxenpoäng så ligger nog vi långt efter er, vill nog inte bli vuxen på riktigt men antar att det inte går att backa nu ;-)

ser fram emot att fortsätta följa din blogg...

2009-09-18 @ 00:33:03
URL: http://www.sargitochmp.blogspot.com
Postat av: sinkeluren

Välkommen! Vuxenpoängen är kanske svåra att ducka, men passa dig för präktighetspoängen. Fast jag älskar iofs präktigheten, den gör allt så enkelt!

2009-09-18 @ 13:50:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0